X

Олександр Свіщов: Нам важливо щоб українські діти, під час війни мали, можливість розвиватись

Майстерклас  для юних тенісистів від зірок українського тенісу Еліни Світоліної та Сергія Стаховського пройшов у Львові у спортивно-розважальному центрі «Leoland». В цьому СРЦ під одним дахом його засновник, український бізнесмен та президент федерації водного поло України Олександр Свіщов поєднав активний відпочинок та професійні заняття різними видами спорту.

Кількість бажаючих прийти на майстер-клас за кілька годин після анонсу заходу у соцмережах налічувала кілька сотень. Як зазначає Олександр Свіщов, що хоча вони і очікували зацікавленість з боку юних спортсменів, та були приголомшені кількістю заявок.

«Ми розуміли, що приїзд Еліни Світоліної та Сергія Стаховського у «Leoland» викличе ажіотаж серед юних спортсменів. Але, зізнаюсь, були вражені від кільості охочих відвідати майстерклас: за дві години до нас звернулись кілька сотень батьків, які зареєстрували діток на захід», – розповів  інвестор спорткомплексу «Leoland» Олександр Свіщов.

Еліна Світоліна розповіла, що українські діти дуже талановиті, і такі майстеркласи допомагають відкривати ще більше юних зірок тенісу, якими в подальшому опікується спортсменка. Але такі заходи потребують багато зусиль та вільного часу. Проте та кількість дітей, яка прийшла у «Leoland» та емоції щастя та радості зайвий кажуть про те як це необхідно малечі, в цей складний час, додала Світоліна.

Олександр Юрійович Свіщов додав, що спостерігати за дітьми, було одне задоволення, адже вони раділи, що мають можливість поспілкуватися, зробити фото та взяти автограф у таких зірок тенісу як Еліна Світоліна та Сергій Стаховський.

Загалом у заході прийняло участь близько 500 дітей різних вікових категорій від 6-ти до 16-ти років. Такі майстеркласи плануються провести не тільки у Львові, а й в інших містах України, зазначила Еліна Світоліна. Разом з командою спорткомплексу «Leoland» спортсмени обговорили можливість організації подібних проєктів для дітей у майбутньому.

«У дітей сяяли очі, цих щирих емоцій нам усім зараз дуже не вистачає. Тому наш спорткомплекс з радістю готовий відкривати свої двері для таких хороших проєктів», –  зазначив Олександр Свіщов.

Інвестор СРЦ «Leoland» Олександр Свіщов розповів, що комплекс вже більше року відкритий для відвідувачів. Окрім тенісу «Leoland» пропонує своїм гостям різні види активностей, щоб кожна дитина чи дорослий знайшли “свій” вид спорту та удосконалювали свої вміння. Для найменших комплекс пропонує уроки дошкільної освіти: хімії та фізики, також малеча і дорослі можуть спробувати себе у  танцях, тенісі чи футболі.