X

Американський блогер оголосив про розіграш 26 електрокарів Tesla

Популярний американський YouTube-блогер Джиммі Дональдсон, відоміший як MrBeast, оголосив про розіграш 26 електромобілів марки Tesla. Приурочив він його до свого Дня Народження. І це більше, ніж продають за місяць деякі дилери.

Блогер має намір роздати своїм підписникам 25 одиниць Model 3 та один Cybertruck, який буде головним призом розіграшу. Умови досить прості – прокоментувати відео на його сторінці в Instagram та відзначити двох своїх друзів. Переможців він обере у п’ятницю, 10 травня, а оголосить переможців – 14 травня.

Джиммі Дональдсон зазначив, що конкурс відкритий лише для мешканців наступних країн: США, Австралія, Канада, Чилі, Франція, Німеччина, Індія, Японія, Мексика, Південна Корея та Великобританія. Брати участь можуть лише особи віком 18 років або старші. На жаль, України у цьому списку немає. Проте українці, які нині перебувають у зазначених країнах, цілком можуть взяти участь у розіграші.

Читайте також:
Австралійський блогер зібрав колекцію суперкарів, яку оцінюють у $100 млн (відео)

Переможець цього конкурсу зможе забрати електрокар чи грошовий еквівалент. За Model 3 це 39 000 доларів, а за Cybertruck – 120 000 доларів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MrBeast (@mrbeast)