X

Американці побудували літаючий суперкар із дальністю польоту 400 км

Максимальная скорость аэромобиля — 320 км/ч

Американський стартап Leo Flight представив проєкт літаючого автомобіля Leo Coupe, який позиціонується як персональний транспортний засіб. Коштуватиме такий аеромобіль 460 000 доларів.

За цю суму запропонують футуристичний літальний апарат із зовнішністю суперкара. У передній та задній частині обтічного кузова розташовані величезні крила. Практично скляна кабіна відкриває чудові краєвиди на навколишні пейзажі. Доступ до салону, розрахованого на 3-4 людини, відкривають двері, що піднімаються вгору.

У стандартній комплектації обіцяні пасажирські екрани, проєкційний дисплей та подушки безпеки. Також Leo Coupe отримає систему автоматичної стабілізації. У разі відмови двигунів, він може спланувати або опуститися на землю на парашуті.

Для польотів на Leo Coupe власнику не знадобиться ліцензія пілота. Аеромобіль повністю автономний. Максимальна швидкість польоту складе 320 км/год, дальність польоту — близько 400 км. Окрім самого літального апарату стартап розробляє швидкісну бездротову зарядку та спеціальну зарядну мережу.

Читайте також:
GAC представив літаючу капсулу з автомобільним шасі