X

Антифризи німецького бренду MÜLLERÖL вже можна купити в Україні

Антифризи німецького бренду MÜLLERÖL вже доступні на українському ринку автомобільної хімії. Охолоджуючі рідини виготовляються виключно в Німеччині на сучасному автоматизованому заводі. Рівень якості антифризів відповідає вимогам якості провідних автовиробників, а також міжнародним стандартам. Сьогодні продукція бренду MÜLLERÖL отримала визнання в багатьох країнах світу як класика високої німецької якості.

Переваги антифризів MÜLLERÖL:

– Високоякісний моноетиленгліколь.

– Забезпечують високий рівень захисту від корозії.

– Підходять для всесезонного використання і будь-яких двигунів.

– Асортимент для вантажних і легкових автомобілів, а також електромобілів.

– Низька витрата в процесі експлуатації.

-Прийнятна вартість.

-Висока якість.

-Широкий температурний діапазон.

– Міжнародна відповідність стандартам якості.

Антифризи MÜLLERÖL містять високоефективний комплекс присадок, який продовжує термін експлуатації антифризу і забезпечує максимальний захист від корозії. Спеціальні компоненти створюють додаткове захисне покриття на металевих деталях охолоджуючої системи автомобіля, а також перешкоджають утворенню відкладень і накипу, створюючи стійкий антикорозійний захист металів і сплавів. Застосування якісних антифризів забезпечує ефективний захист двигуна від перегріву, при цьому збільшуючи ресурс радіатора, термостата і водяного насоса.

Антифриз-концентрат MÜLLERÖL Ct11 Pro

Виготовлений на основі моноетиленгліколю в поєднанні з гібридним пакетом присадок (HOAT-Si). Не містить нітритів, амінів, фосфатів. Забезпечує поліпшений захист від корозії всіх металевих деталей, особливо алюмінієвих, і сумісний з еластомерами.

Антифриз-концентрат MÜLLERÖL Ct12 EVO

Виготовлений на основі моноетиленгліколю в поєднанні зі спеціальним пакетом присадок (P-Si-OAT). Рекомендується для систем охолодження легкових автомобілів і легких вантажівок, коли потрібна охолоджуюча рідина, що відповідає вимогам стандарту G12 EVO (VW TL 774 L). Особливо підходить для автомобілів концернів Volkswagen, Audi, Seat і Skoda з 2019 року. Містить пакет інгібіторів корозії, що складається з солей органічних кислот, фосфатів і силікатів. Може використовуватися для всіх систем охолодження електромобілів. Антифриз цього класу на сьогодні заливається на складальних конвеєрах в Європі.

Антифриз-концентрат MÜLLERÖL Ct12 + Pro

Виготовлений на основі моноетиленгліколю в поєднанні з карбоксилатним пакетом присадок (OAT). Забезпечує поліпшений захист від корозії всіх металевих деталей, особливо алюмінієвих, і сумісний з еластомерами. Відповідає найвищим вимогам до захисту від корозії в термічно високонавантажених двигунах зі сталі та алюмінію. Не містить нітритів, амінів, фосфатів.

Антифриз-концентрат MÜLLERÖL Ct13 Pro

Лобрідний антифриз виготовлений на органічній основі і доповнений мінеральними інгібіторами. До складу входять органічні кислоти Si-OAT (силікатно-карбоксилатні) і оптимально підібрана кількість силікатів. Завдяки силікатам, що містяться в складі антифризу, на поверхні металевих деталей системи охолодження утворюється надтонка антикорозійна захисна плівка, яка мінімізує в тому числі і вплив кавітації і відкладення в системі. Ефективно захищає двигун, в тому числі алюмінієві.

Антифриз-концентрат Ct HD Pro

Концентрована охолоджуюча рідина на основі моноетиленгліколю в поєднанні з пакетом присадок, призначена для захисту систем охолодження HEVY DUTY двигунів. Містить інгібітор корозії згідно STN 66 8910, ASTM D 1384, ASTM D6210. Не містить амінів, фосфатів. Містить молібден.

Бренд MÜLLERÖL також включає моторні, трансмісійні та гідравлічні оливи та гальмівні рідини. Широкий асортимент продукції дозволяє задовольнити найвибагливіші потреби як автолюбителів, так і професіоналів.

З приводу співпраці звертайтесь за телефоном – + 380 94 821 12 03

Сайт бренда в Україні – https://mullerol.com.ua

Офіційний сайт – https://mullerol.com/