X

Ауді показала новий електрокар на базі Porsche (фото)

Електричний седан Audi e-tron GT пройшов планове оновлення та дебютує у найближчі місяці. Щоб підігріти інтерес шанувальників марки до новинки, компанія опублікувала серію офіційних фото.

Виробник показав не серійну версію моделі, а її прототип у оригінальній лівреї. Візуально седан мало змінився. У нього передній бампер із збільшеними повітрозабірниками та перероблена решітка радіатора, а на кормі оновлений дифузор. Завершує образ аеродинамічні легкосплавні колісні карбонові диски.

Про зміну салону в Audi не розповіли. За даними інсайдерів, електрокар отримає мультимедійну систему із збільшеним екраном та окремий дисплей для переднього пасажира. Розширять список систем допомоги водію та асистентів безпеки. У секреті тримають і силову установку седана.

Читайте також:
Всі секрети та недоліки Audi A4 (B8)

Очікується, що оновлений Audi e-tron GT буде оснащений потужнішими електромоторами. У версії RS віддача установки буде понад 650 к.с. Деякі комплектації отримають акумулятор на 105 кВт/год, який забезпечить більший запас ходу у порівнянні з існуючим блоком на 93,4 кВт/год. Також седану дістанеться нова активна система підвіски, аналогічна Porsche Active Ride.