X

Audi представила оновлені A6 та A7: фото та характеристики

Легкому фейсліфтінгу у середині життєвого циклу піддали моделі Audi A6 та A7. Автомобілі пропонуватимуться на ринку Європи з 1 червня цього року.

Седан, універсал та ліфтбек отримали модернізовану решітку радіатора. У базовій версії вона буде чорною з хромованою рамкою, а в топовій – у кольорі Dark Chrome. Також переробили бампери та оптику. На кормі з’явилися нові дифузори. Покупці зможуть вибирати з 12 кольорів кузова для моделі 2024 модельного року, включаючи нові Arcona White та Madeira Brown.

Базовими для Audi A6 стануть 17-дюймові колісні диски, а для A7 – колеса діаметром 19 дюймів. Також за доплату можна отримати 21-дюмові диски. Інтер’єр моделей теж матиме три варіанти обробки. Базовою стане Basis, а опціональними – Advanced та S Line. Відмінності будуть зводитися до різних матеріалів (тканини, шкіра, алюміній та дерево) та додаткових акцентів.

Всі моделі в стандартній комплектації будуть поставлятися з 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів і сучасною мультимедійною системою з великим екраном. Вартість оновленої A6 починатиметься від 57 000 доларів, а A7 – від 68 000 доларів.

Читайте також:
Бос Audi анонсував випуск «більш екстремального» RS6 Avant