X

Audi представила оновлені кросовери Audi Q8 та SQ8 (фото)

Через п’ять років після виходу на ринок Audi оновила найпопулярніші кросовери Q8 та SQ8. Їх показали на виставці IAA Mobility 2023 у Мюнхені.

Пізнати рестайлінгові моделі можна за переробленою решіткою радіатора, фарам з новою графікою та модернізованим бамперам. Також їм підкоригували задні ліхтарі, доповнивши технологією OLED. Оновлені Q8 та SQ8 отримали інші бічні спідниці та задній дифузор, а також нову вихлопну систему. Колірна палітра для кузовадоповнена відтінками Sakhir Gold, Ascari Blue та Chili Red.

Оснащення салону обох моделей практично не змінилося. У кабіні покращили контурне підсвічування та розширили список систем допомоги водію та асистентів безпеки. Доступні варіанти внутрішнього оздоблення також збільшили.

Audi Q8 запропонують з 3,0-літровими бензиновими та дизельними двигунами V6 потужністю 228-500 к.с., які працюють у парі з 8-ступінчастою коробкою передач Tiptronic. Привід – повний.

Читайте також:
Оновлений Audi SQ5 знову помічено на тестах (фото)

Audi SQ8 комплектуватиметься 4,0-літровим турбодвигуном V8 з віддачею 500 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Обидва автомобілі надійдуть у продаж на ринку Європі цього місяця за ціною від 87 000 доларів. За високопродуктивний варіант доведеться викласти щонайменше 120 тисяч доларів.