X

Audi знову вивела на тести електричний Q6 E-Tron (фото)

Электромобиль получит запас хода боле 500 км

Це не перше знайомство з новим електричним кросовером Audi Q6 E-Tron. Модель вже була помічена під час проходження дорожніх тестів. Її навіть показали на рендерних зображеннях, які виявилися доволі реалістичними. Фотошпигунам знову вдалося зробити серію знімків новинки, показавши її з усіх боків.

Тестовий прототип, як і раніше, покритий щільним камуфляжем, який не дає роздивитися модель в деталях. Але маскування не змогло приховати великі габарити електромобіля. Широкий капот у поєднанні з панеллю на місці решітки радіатора додають кросоверу масивності. Також можна відзначити похилий дах, що закінчується спойлером, вузьку світлодіодну оптику, короткі звиси і колісні диски з багатоспицевим дизайном. Передній бампер доповнений широким повітрозабірником.

Відомо, що в основу Q6 E-Tron ляже платформа PPE, розроблена Audi спільно з компанією Porsche. Модель займе місце в лінійці виробника вище кросовера Q4. За рахунок довгої колісної бази, кабіна буде просторою та комфортною. В її оснащення, за даними інсайдерів, увійде цифрова приладова панель і нова мультимедійна система. Також електрокросоверу обіцяний максимальний пакет систем допомоги водієві та асистентів безпеки.

Читайте також:
Audi A4 2023 обіцяні мотори нового покоління

Про силову установку поки що даних немає. А ось запас ходу обіцяний новинці не менше 500 км. до того ж, кросовер підтримуватиме швидку зарядку, яка дасть змогу«заправляти» батарею до 80% за 25 хвилин. Презентувати Audi A6 E-Tron планують наступного року. Про дату виходу на ринок поки що не повідомляється.