X

Audi вивела на тести нове покоління Q7 (фото)

Преміальний кроссовер Audi Q7 готується до зміни покоління. Компанія вивела на дорожні тести перші прототипи моделі, де вони і потрапили в об’єктиви фотошпигунів.

Незважаючи на камуфляж, деякі зміни все таки вдалося розгледіти. Судячи з опублікованих фото, у кросовера ширша решітки радіатора, бампер зі збільшеним повітрозабірником та двоярусні фари. Дизайнери також наділили Q7 обтічним капотом та новими дзеркалами заднього виду. Вони кріпляться в основі передніх стійок.

Ще можна відзначити дверні ручки, встановлені врівень кузова, і виражену плечову лінію. Кросовер візуально виглядає довше і вище попередника. Фотошпигунам не вдалося зазирнути до салону новинки і тому про зміни судити складно. Однак інсайдери стверджують, що модель піде по стопах Q6 e-tron, обзаведеться 11,9-дюймовою цифровою панеллю приладів, мультимедійною системою з 14,5-дюймовим екраном і окремим дисплеєм для переднього пасажира.

Читайте також:
Ауді показала новий електрокар на базі Porsche (фото)

Про моторну гамму нового Q7 інформації немає. Очікується, що Audi не відмовлятиметься від традиційних двигунів, але також запропонує асортимент м’яких і гібридних силових агрегатів, що підключаються. Коли відбудеться прем’єра моделі, невідомо. Так само як і те, коли кросовер вийде на ринок.