X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Audi Q7

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І ми представляємо вам чергового претендента — кросовер Audi Q7.

Audi Q7 це повнорозмірний кросовер німецького бренду, рестайлінгова версія якого була презентована у 2019 році. Дизайн цієї моделі Audi загалом доволі консервативний, тому і під час оновлення змінився зовсім небагато. Однак посвіжілий кросовер можна упізнати за іншим малюнком фальшрадіаторної решітки, яка змінила горизонтальні планки на вертикальні. Освіжили і малюнок головної оптики, а задні ліхтарі отримали помітну хромовану перемичку.

У салоні кросовера царство екранів і сенсорних панелей, оскільки його дизайн і архітектура були повністю змінені. Пішли в минуле жалюзі по всій ширині передньої панелі, віддалений від водія екран мультимедійної системи і окрема панель для введення символів. Тепер “писати” можна просто на екрані-сенсорі, який керує кліматичною системою. Ці та інші нововведення дали змогу зробити інтер’єр технологічним і стильним.

Детальніше читайте про новий Audi Q7 також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/audi-q7/ і на Facebook-сторінці акції.