X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Mercedes-Benz GLB

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І зараз представляємо вам чергового претендента — кросовер Mercedes-Benz GLB.

Ця модель отримала підкреслено незграбний дизайн з вертикальною передньою частиною і високою лінією даху, щоб увиразнити свою приналежність моделі до сегменту кросоверів і закласти “позашляхові” гени.

Перед водієм розташовується широкоекранна приладова панель, управління і відображення здійснюються через систему MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Новою особливістю інтер’єру є трубчасті елементи в стилі Off-road з алюмінію.

Новий Mercedes-Benz GLB оснащений дизельними і бензиновими двигунами, які були повністю оновлені для нового покоління компактних моделей. Відкриває силову лінійку версія GLB 200 із двигуном 1,33 л (163 к.с.). Цікаво, що повний привід 4MATIC зі змінним розподілом крутильного моменту за допомогою багатодискової муфти підключення задніх коліс є опціональним, але за бажання можна також замовити пакет Off-Road.

Детальніше про новий Mercedes-Benz GLB читайте також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/mercedes-benz-glb/ і на Facebook-сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери