X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Opel Combo Life

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь! І сьогодні представляємо вам чергового претендента — це Opel Combo Life.

Цей фургон давно відомий на ринку легкої комерційної техніки, а в його гамі кузовів найрізноманітніші варіанти. Безумовно, є і пасажирське виконання, яке в нинішній генерації, вже четвертій за рахунком, отримало приставку Life. Таке позначення одразу допомагає відрізнити його від вантажного, яке називається Cargo.

Пасажирська версія доступна в двох варіантах довжини, від них залежить також і колісна база. Зі звичайною довжиною L вона становить 2785 мм, а у версії XL — 2977 мм. Цікаво відзначити, що незалежно від модифікації, за доплату можна замовити третій ряд сидінь, який матиме два окремих крісла. Отже, багатофункціональність Opel Combo Life збільшується. Адже можна перевозити як пасажирів, так і вантажі, а можна й комбінувати.

Мінімальний об’єм багажника становить 597 літрів, а далі все залежить від того, як ви складатимете сидіння. Адже прибирати їх можна по одному, залежно від необхідності. Продуманим є рішення складання другого ряду практично “в підлогу”, що утворює просторий і великий вантажний майданчик. Цікаво, що навіть невеликі ємності та ніші сумарно показують доволі непоганий “літраж” — 186 літрів об’єму.

Детальніше про Opel Combo Life читайте також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/opel-combo-life/ і дивіться на Facebook-сторінці акції.