X

Автомобіль року в Україні 2021: претендент Opel Zafira Life

Акція Автомобіль року в Україні продовжує активну презентацію автомобілів, які беруть у ній участь. І зараз представляємо вам чергового претендента — мінівен Opel Zafira Life.

Ця модель є справжнім бізнес-шатлом, проте слід уточнити, що до звичайної Opel Zafira не має причетності. По-перше, вона більша, адже це вже повноцінний мінівен. По-друге, має братів близнюків по концерну PSA — це Peugeot Traveller і Citroen Spacetourer. По суті, всі вони мінімально відрізняються між собою. Переважно комплектацією та рівнями оснащення.

Opel Zafira Life запропонований в кількох варіантах довжини, і на українському ринку доступні середня і довга його версії. Залежно від комплектації вони можуть бути 7-місними або ж 8-місними. Перша версія задумана як справжній офіс на колесах: зі шкіряним оздобленням салону, столиком-трансформером, індивідуальним клімат-контролем для пасажирської зони, автоматичними зсувними дверима з обох бортів тощо. В обох випадках салон можна моделювати за своїм уподобанням, рухаючи або витягуючи крісла.

Детальніше про новий Opel Zafira Life читайте також на сайті Авто Року: https://autoroku.ua/auto/opel-zafira-life/ і на Facebook-сторінці акції.

Генеральний партнер

Страховий партнер

Фінансовий партнер

Юридичний партнер

 

Офіційні партнери

 

Медіа партнери