X

Автомобіль року в Україні 2022: представляємо номінації люксового сегмента

Традиційно в акції “Автомобіль року в Україні” є спеціальні номінації, претенденти в яких змагаються у своїй, дещо відокремленій лізі. У цей час йдеться про номінації “Легковий автомобіль люкс-сегмента” і “Кросовер/SUV люкс-сегмента”.

Автомобілі люксового сегмента завжди були вінцем творіння в автомобільній індустрії. Це найрозкішніші, найбільш оснащені, технологічні і статусні моделі, імена яких часто є справжньою легендою! У номінації легкових люксових автомобілів три моделі: Bentley Flying Spur, Rolls-Royce Ghost, Mercedes-Maybach S-Class. Всі три седана названі так на честь легендарних історичних моделей, а Mercedes-Maybach це і зовсім відсилання до марки Maybach. Всі седани оснащені 12-циліндровими силовими агрегатами, причому у випадку з Bentley Flying Spur це і зовсім компонування W12. Потужність у шість сотень кінських сил (у всіх показники близькі до цієї цифри) дозволяють цим автомобілям прискорюватися дуже швидко, буквально нарівні з динамікою спорткарів. Водночас у салоні це відчуваєш мінімально, а маса додаткових функцій комфорту дають змогу відмовитися від мирської суєти.

Тими ж завидними характеристиками можуть похвалитися і кросовери люкс-сегмента. Щоправда імена тут “Молодші”, адже ці моделі з’явилися з приходом буму на клас SUV. Повнорозмірні люксові кросовери в цій номінації представлені такими моделями, як Aston Martin DBX, Bentley Bentayga і Mercedes-Maybach GLS. Кожен із них має свою спрямованість – більш спортивну або розкішну – але кожен з цих автомобілів, безумовно, є твором автомобільного мистецтва.

А за кого проголосуєте ви? Нагадуємо, що віддати голос за вашого фаворита ви можете на сайті autoroku.ua.

Голосуйте та вигравайте подарунки, адже організатори та партнери акції підготували цікаві та корисні автомобільні призи, які розіграють серед усіх тих, хто проголосував:

50 літрів моторної оливи QUARTZ від TotalEnergies

талони на 1000 літрів палива WOG

комплект шин Nokian Tyres

дитяче автокрісло Eternis від Cybex

Голосування триватиме до 31 січня 2022 року.

Генеральний партнер
Фінансовий партнер
Страховий партнер
Шинний партнер
Паливний партнер
Ексклюзивний партнер дитячої безпеки