X

”Автомобіль року в Україні”: представляємо номінацію “Співвідношення ціна/якість”

Поки що голосування за “Автомобіль року 2022” набирає обертів, “Автоцентр” продовжує знайомити вас із головними номінаціями акції. До речі, проголосувати можете і ви — на сайті autoroku.ua

І сьогодні в нашому фокусі номінація “Співвідношення ціна/якість”. Обираючи автомобіль, ми орієнтуємося і на дизайн, і на технології, і на престижність марки, та й ліквідність на вторинному ринку забувати не можна. Але так чи інакше всі ми прагнемо до того, щоб автомобіль був якомога якіснішим, і коштував при цьому співмірних грошей. До цієї категорії потрапила велика частина претендентів — понад 40 моделей.

Серед них оновлений Citroen C3 Aircross. Оновлена модель приїхала до українських дилерів наприкінці літа і пропонується в двох комплектаціях FEEL Pack або SHINE. Серед нововведень досить помітні зміни в зовнішності, особливо в передній її частині, технічні поліпшення і багате оснащення вже в базовій комплектації. Є багатство вибору і щодо силових агрегатів — для C3 Aircross пропонуються два дизельних і один бензиновий. Детальніше про новинку дивіться в нашому сюжеті:

Ще одна цікава оновлена модель — це кросовер Mitsubishi Eclipse Cross. Японська модель досить сильно змінилася зовні, причому як спереду, так і ззаду. Візуальні зміни виявилися такими масштабними, що навіть збільшили загальну довжину кросовера на 140 мм. Завдяки цьому став об’ємнішим і багажник, який тепер вміщує 405 літрів. А лінійка двигунів розширилася атмосферним 2.0 на 150 к.с. Роздивитися всі нововведення моделі можна в нашому огляді:

Оновлений Opel Crossland зберіг всі свої переваги, додавши новий дизайн, версії та технології. А ось літера X у назві моделі більше не використовується. Серед дизайнерських нововведень оформлення передньої частини в стилі Vizor —так тепер називається фірмова стилістика Opel, в якій оформлені і інші новинки марки. У сенсі нововведень щодо техніки відзначимо систему Grip Control, яка дає змогу адаптувати роботу двигуна і трансмісії для подолання різної пересіченої місцевості: засніжених доріг, піску та бруду.

А ось Peugeot 208 — це абсолютно нова модель, яка з першого ж погляду вражає своїм дизайном. Невисокий, з широким капотом, великою решіткою радіатора і фірмовими вертикальними ДХВ у стилі “кігті лева” — такий автомобіль моментально виділяється в потоці. У салоні яскравий стиль продовжує інтер’єр в концепції i-Cockpit 3D. Його відрізняє ультракомпактне кермо, 3D-панель приладів і фактурна передня панель. Більше вражень від нового Пежо 208 у сюжеті:

Продовжимо тему французьких автовиробників моделлю Renault Captur — вже другою її генерацією. Дизайнери дуже добре зуміли зберегти спадкоємність моделі, наділивши її впізнаваними рисами. Водночас новинка більша за попередника, та й побудована на новій платформі CMF-B. Завдяки цьому став просторішим салон і місткішим багажник. До речі, інтер’єр абсолютно новий, з цифровою панеллю приладів і великим екраном мультимедійної системи. В якості силового агрегата — турбобензиновий двигун 1.3 TCe. А більше деталей про новинку ви дізнаєтеся з нашого відео:

І закінчимо огляд номінації “Співвідношення ціна/якість” претендентом Subaru Outback. Новий Аутбек — це вже шосте покоління моделі, яка залишається вірна своїй філософії автомобіля для всієї родини, подорожей і підкорення нових локацій за межами асфальтових доріг. Для цього у моделі є 213 мм дорожнього просвіту, повний привод і система X-Mode, що поліпшує прохідність Outback на бездоріжжі. Серед нововведень відзначимо нову підвіску і покращений комплекс систем безпеки EyeSight. Хочете дізнатися, чим вражає інтер’єр нового Subaru Outback? Тоді дивіться наше відео:

Нагадуємо, що віддати голос за вашого фаворита ви можете на сайті autoroku.ua.

Голосуйте та вигравайте подарунки, адже організатори та партнери акції підготували цікаві та корисні автомобільні призи, які розіграють серед усіх тих, хто проголосував:

50 літрів моторного масла QUARTZ від TotalEnergies

талони на 1000 літрів палива WOG

комплект шин Nokian Tyres

дитяче автокрісло Eternis від Cybex

Голосування триватиме до 31 січня 2022 року.