X

Автомобіль та інструменти допомагають відновлювати зруйновану війною інфраструктуру України

Під час бойових дій у Бородянському районі під Києвом снаряд потрапив під фундамент дитячого садочка. Внаслідок влучення серйозних пошкоджень отримала ліва частина будівлі – пошкоджено фундамент, дах, ігрова кімната та дитяча спальня.

За відновлення дитячого садочка у селі Озера взялися волонтери БФ «Район #1» за підтримки компанії StanleyBlack&Decker, яка надала фургончик Ford Transit Connect та професійний будівельний інструмент Dewalt. Закінчити ремонт дитячого садочка планують до кінця вересня.

Передача автомобіля та будівельних інструментів – це вже третій захід у рамках проекту «Громадянський ленд-ліз». Так, компанією StanleyBlack&Decker нещодавно були передані різні електроінструменти Іванківській громаді. Таким чином було сформовано так звану «бібліотеку електроінструментів». Люди, які відбудовують або ремонтують пошкоджені рашистами будинки, можуть звернутися до сільради та безкоштовно на деякий час отримати необхідний інструмент. Також надані інструменти Dewalt та Stanley будуть використовуватись працівниками комунальних підприємств для відновлення пошкодженої інфраструктури Іванкова.