X

Автомобіль за 2 мільйони доларів розбили незабаром після купівлі

Дорогие автомобили созданы из тех же хрупких деталей, что и среднестатистические модели. Особенно в руках неосмотрительных водителей

Суперкар McLaren Speedtail — своєрідний спадкоємець легендарного McLaren F1. Нова модель з’явилася у 2018 році, а покупцям автомобілі з обмеженою 106 екземплярами партії почали відвантажувати зовсім недавно. Один із них вже розбили.

Інцидент стався під час спеціального заходу на перегоновому треку в Японії. До слова, за попередньою інформацією, в цій країні лише три Speedtail. Перший пішов?

Наразі невідомо, що конкретно пішло не так. Найправдоподібніша версія — мокра траса, на якій потужний автомобіль із непрогрітими покришками відмовився підкорятися. Мабуть, власник (який, до речі, після аварії пересів на свій же McLaren Senna) не впорався з високою швидкістю, яку поспішив розвинути на непідготовленій до навантажень машині.

Судячи з фото, удар припав на передню частину. Видно, що кузов зім’ятий, замінити доведеться багато елементів. Найімовірніше, відремонтувати автомобіль вдасться, але масштаб пошкоджень поки що оцінити не можна.

Читайте також:
В Україні розбили ще один позашляховик Bentley Bentayga

Кожен Speedtail оцінюється в 2 мільйони доларів — це базова ціна. У рух суперкар приводить гібридна силова установка сумарною потужністю 1035 к.с., яка дає змогу набирати швидкість вище 400 км/год.

136