X

Автомобілі Hyundai отримають нову систему кондиціонування

Компанія Hyundai розробила нову інноваційну систему кондиціонування повітря, яка не тільки підтримуватиме бажану температуру, а й покращуватиме якість повітря в салоні авто. Ця технологія буде впроваджена в усі моделі марок Hyundai, Kia і Genesis.

Система передбачає три технології кондиціонування — After-Blow, Multi-Air Mode і Fine Dust Indicator. Технологія After-Blow позбавляє від конденсату на випарнику і пригнічує ріст цвілі в системі. Вона запускається через 30 хвилин після вимкнення двигуна і працює протягом 10 хвилин. Її дія заснована на запуску в салон потоку свіжого повітря, який і сприяє запобіганню накопичення вологи.

Друга технологія, Multi-Air Mode, відповідає за перерозподіл повітря через додаткові щілини в сидіннях водія і пасажирів. Таким чином вона позбавляє їх від настирливого потоку повітря зі звичайних вентиляційних отворів на передній панелі. Цей режим можна вмикати і вимикати протягом всієї поїздки,  залежно від уподобань пасажирів і водія.

Остання технологія — це індикатор пилу. Вона працює в режимі реального часу і вимірює рівень забруднення повітря. Отримані результати про концентрацію ультрадисперсних частинок відображаються на дисплеї. Якщо рівень частинок перевищує допустимий поріг, одразу вмикається режим очищення повітря. Якщо після очищення якість повітря не змінюється, то система попереджає водія про необхідність замінити фільтри.