X

Автомобілі та пальне на благодійність — як в Порше Україна допомагають українським дітям

Два автомобиля Volkswagen T-Cross и запас топлива к ним передан благотворительной организации СОС Дитячі Містечка Україна

Порше Україна передала благодійній організації СОС Дитячі містечка Україна два кросовери Volkswagen T-Cross і запас палива до них. На цих автомобілях бригади психологічної допомоги, що працюють у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях, виїжджатимуть до дітей, вимушених залишити свої домівки внаслідок військових дій. Також у поле зору бригад соціальних працівників, педагогів та психологів потрапили діти, чиї батьки беруть участь у бойових діях.

ТОВ “Порше Україна” протягом семи років допомагає організації СОС Дитячі Містечка Україна. За словами генерального директора компанії Йозефа Графа, за ці роки реалізовано безліч спільних проєктів, від створення спортзалу для дітей до купівлі трактора для прибирання території благодійної організації.

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала свою діяльність у 2003 році. Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International. Вона працює відповідно до Конвенції ООН про права дитини.

Читайте також:
Главу Volkswagen Group відправили у відставку — в чому причина