X

Автомобілі марки BMW стали найкращими за версією Consumer Reports

Американське видання Consumer Reports щорічно проводить оцінку автомобілів, що представлені на ринку, та формує рейтинг надійності.

У цьому дослідженні фахівці видання спираються на відгуки власників машин різних марок, а також тест-драйви та статистику від офіційних сервісних центрів. Вперше лідером цього рейтингу стала марка BMW, відтіснивши з поул-позиції минулорічного переможця – компанію Subaru. Керівник CR з випробувань автомобілів Джейк Фішер заявив, що німецька марка випускає високопродуктивні, багатофункціональні та надійні машини, тому не варто дивуватися з того, що вона змогла очолити рейтинг.

Третє місце у рейтингу посів дочірній бренд BMW Mini, який також показав чудові результати у дослідженнях. Четверту та п’яту позиції розділили між собою Lexus та Honda, а ось японська Toyota опустилася на шосте місце у рейтингу.

Читайте також:
Найнадійніші та найпроблемніші кросовери – рейтинг

Звичайно, не обійшлося і без аутсайдерів. Найменш надійними автомобілями визнано моделі марки Land Rover. За кілька кроків від британської компанії знаходяться Jeep та Jaguar, машини яких також не змогли вразити як експертів, так і їхніх користувачів.