X

Автомобілі Volvo отримали підтримку програми Waze

Бесплатная GPS-навигация доступна во всех моделях бренда

Volvo Cars інтегрувала безкоштовну соціальну навігаційну програму Waze у всі свої моделі із вбудованим Google. Функціонал програми доступний одразу після завантаження через Google Play. Користуватись утилітою зможуть власники автомобілів Volvo у всіх країнах світу, за винятком Китаю, В’єтнаму та Південної Кореї.

Як кажуть у компанії, Waze скоротить відволікання водія під час поїздок на смартфон. Застосунок відображатиметься на центральному дисплеї інформаційно-розважальної системи. Налаштовується він один раз і надалі активується одним дотиком. Кожен користувач може налаштувати інтерфейс утиліти на власний розсуд. Серед плюсів відзначається комфортний перегляд прокладених маршрутів завдяки більшій та яскравішій області відображення на рівні очей.

Також платформа Waze дозволяє відстежувати ситуацію на дорогах у режимі реального часу. Користувачі можуть коригувати карти, полегшуючи тим самим подорожі світом. Крім того, Waze співпрацює з місцевою владою та муніципальним транспортом, допомагаючи регулювати трафік та планувати розвиток транспортної інфраструктури міст.

Читайте також:
Стало відомо, коли Volvo EX90 з'явиться в Україні та за якою ціною