X

Автомобіліст наздогнав свою вкрадену машину на самокаті

Кроссовер Lamborghini Urus стоимостью 200 000 долларов удалось вернуть в целости

Щоденно у світі викрадають тисячі машин. Лише частину з них вдається повернути законним власникам. Злочинців не зупиняють ні новітні противикрадальні системи, ні відповідальність за незаконне заволодіння чужим автомобілем. Безумовно, найчастіше жертвами автокрадіїв стають преміальні автомобілі та суперкари.

Один з інцидентів стався в Майамі-Біч (США). Чорний кросовер Lamborghini Urus був припаркований на газоні біля будинку власника. Він привернув увагу підлітка, який вирішив скористатися ситуацією і викрасти машину. За лічені хвилини він відкрив двері і швидко від’їхав від місця злочину. Єдине, що не врахував неповнолітній підліток, – господар машини був удома і все почув.

Чоловік швидко скочив на самокат і почав переслідувати викрадача. Тільки потім він викликав поліцію. Звісно, на рівних змагатися з автомобілем, під капотом якого встановлений двигун V8, неможливо. Однак і змиритися з втратою кросовера за 200 000 доларів складно. Власник помітив свій Ламборгіні Урус припаркованим біля узбіччя, а біля нього стояв переляканий хлопець 14 років і озброєні поліцейські.

Чоловік зміг взяти себе в руки і не накинутися на зловмисника. Навпаки, він його заспокоїв і порекомендував здатися поліції. Пізніше інспектори повідомили, що викрадача звуть Андре Калінін, і це не перший його злочин. Раніше його вже притягували за викрадення машин, тому тепер йому загрожує серйозне покарання.

Читайте також:
Dodge придумав незвичайний противикрадальний захист