X

Автомобільна марка HAVAL в Україні запускає туристичний проект «Хевел-Тревел»

Незабаром в Україні стартує нова програма для прихильників автомобільного туризму «Хевел-Тревел». Проект створено за підтримки автомобільної марки HAVAL в Україні, яка спеціалізується на виробництві професійних позашляховиків та кросоверів. – повідомляє компанія «Нова енергія України», офіційний дистриб’ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні.

Програма «Хевел-Тревел» розповідає про справжні автомобільні пригоди, подолання екстремальних дорожніх умов та нові туристичні маршрути. Разом з HAVAL глядачі програми зможуть поринути у професійний світ автомобільного огляду 360 градусів.

«Ведучі програми – автомобільний експерт Олег Василевський разом з фотографом і оператором Сергієм Маміним – відкриють для Вас цікаві туристичні, ландшафтні та історичні місцевості України, шлях до яких не завжди буває простим. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії «Нова енергія України». А допомагатимуть їм в цьому сучасні кросовери HAVAL H6 та HAVAL H2, а також справжній рамний позашляховик HAVAL H9. Спостерігаючи за епізодами програми «Хевел-Тревел», Ви зможете помандрувати дистанційно, відволіктись від буденної метушні, а також познайомитися з позашляховими можливостями модельного ряду HAVAL в реальних умовах експлуатації.»

Відео-проект «Хевел-Тревел», який буде транслюватися на офіційному Youtube-каналі HAVAL Ukraine, спрямований розкрити значення головних автомобільних образів модельного ряду HAVAL. Так, епізоди «Ваша Величність» за участі рамного позашляховика Н9 продемонструють величну потужність та здатність моделі долати складні перепони на своєму шляху завдяки повному комплекту опцій для бездоріжжя. Окрім цього, в рамках програми «Хевел-Тревел» ми здійснимо стильні мандрівки на іміджевому кросовері Н6 в епізодах «Твій модний код», а також перевіримо, на скільки комфортною може бути подорож за кермом кросоверу Н2 в епізодах «Твоя формула комфорту».

Глядачів програми очікують приємні сюрпризи! Отже, влаштовуйтесь зручніше перед Вашими екранами – незабаром ми починаємо!