X

Шість найжорстокіших рекламних роликів від автовиробників

Недавно компания Опель запустила рекламный ролик нового электрического хетчбэка Opel Anpera-e. Заканчивается это видео весьма трагически - смертью живого существа. Однако Опель не единственный производитель, который сделал жестокий рекламный ролик c летальным исходом.

Opel Ampera-e

Почнемо, власне, з “витуватця” цієї добірки. Двоє жуків, найімовірніше, подружжя, мають намір перебігти дорогу. Одна комаха виходить на проїжджу частину, а друга говорить їй, що це робити небезпечно. Жук на дорозі запевняє, що добре знає місцевість і здатний почути звук автомобіля, що наближається. Однак йому нагадують, що є ще безшумні електрокари. І все ж цей аргумент не зупинив жука – з його слів, найближче місто перебуває так далеко, що у батарейкових машин не вистачить запасу ходу. Проте жук не знав про появу Opel Ampera-e з автономністю майже 400 км (EPA), за що і поплатився життям.

Volvo XC90

Одна з найбільш жорстоких автомобільних реклам взагалі. Водій Volvo XC90 вмирає за кермом. По ідеї, після цього машина мала збити пішохода з собакою. Але ДТП не сталося – спрацювала автоматична система аварійного гальмування.

Toyota Corolla

Герою цього відео – коту – дуже сподобалося їздити в Toyota Corolla. Але возили його в машині тільки до ветеринара. Щоб мати можливість прокататися на пасажирському сидінні Тойота Королла, кіт раз за разом всіляко себе калічив. Закінчилося все тим, що домашнього вихованця поховали.

Hyundai Veloster

Дівчина-пасажир виходить з хетчбека Ford Focus на дорогу і гине. Якби замість Форд був Hyundai Veloster, трагедії не сталося б, адже у цього авто немає задніх дверцят з лівої сторони, що “виходять” на проїжджу частину.

Mercedes C-Class

У рекламі минулої генерації С-Клас Мерседес зробив акцент на системах безпеки – за появи перешкоди автомобіль різко зупиняється. Однак без збитої людини не обійшлася – автомобіль наїхав на хлопчика. Це був Адольф Гітлер в юнацтві. Таким чином Mercedes діє превентивно, ліквідуючи небезпеку ще до її появи.

Ford SportKa

Кіт, що біг вулицею, побачив Ford SportKa. Вгледівши відчинений люк у даху, чотирилапий задумав залізти в салон машини. Але зробити йому це не вдалося – люк почав самостійно зачинятися, прищемив кота і, врешті-решт, вбив його. Загалом, злодіям варто обходити стороною цей автомобіль.