X

72-річний Chevrolet помили перед відправкою на звалище (відео)

Двухдверный седан 1952 года простоял в сарае 48 лет

Автори YouTube-каналу Detail Dane опублікували свіже відео миття чергової «сарайної» знахідки. Цього разу відмивати їм довелося Chevrolet 1952 року. Зі слів власника, 72-річна «дводверка» простояла у сараї з 1976 року. Поїздка на трейлері команди на мийку стала першою за 48 років.

Судячи з зимових шин, седан, ймовірно, припаркували взимку. У Північному Мічигані це означає дорожню сіль. Очевидно, саме вона й стала причиною прогнившого днища. Незважаючи на це власник та команда розраховували, що седан вдасться відреставрувати.

Автомобіль виявився настільки брудним, що перед початком миття довелося включити пилосос. У багажнику майстри виявили величезне мишаче гніздо, а в салоні — цвіль. Після миття стало зрозуміло, що кузов седана перефарбований. Очевидно, до цього довелося вдатися після невеликої аварії.

Під демонтованими сидіннями виявили дірки в підлозі та рамі, невидимі знизу. Для реставрації доведеться знайти гарну раму. Скільки це обійдеться власнику, якщо він все ж таки вирішить зберегти свій Chevrolet 1952 року, не уточнюється. Як варіант, його можна перетворити на позашляховик, встановивши на повнопривідну раму. У будь-якому випадку, у якості скромного седана життя цього автомобіля закінчилося.

Читайте також:
Цей Jaguar Mark X помили вперше за 30 років (відео)