X

Acura NSX 1992 повернувся на дорогу після 30-річного простою в гаражі

Спорткар планируют продать за шестизначную сумму

Ця Acura NSX 1992 модельного року простояла в гаражі практично все своє життя. Справа в тому, що в 1991 році якийсь механік з Пенсільванії вирішив покататися на клієнтському автомобілі й розбив його. Пошкодження виявилися настільки суттєвими, що дилерський центр просто віддав власнику іншу Acura NSX 1992 білого кольору. Але, як виявилось, їздити на автомобілі ніхто не збирався.

Спорткар припаркували у холодному гаражі більш як на 30 років. На одометрі 32-річного купе лише 3222 км. Коли власник згадав про нього та вирішив застрахувати, з’ясувалося, що у світі існує не так багато таких автомобілів. У страховій йому сказали, що незабаром ціни почнуть зростати, оскільки їхня кількість постійно зменшується.

Це й спонукало власника відправити спорткар на перше за багато років «ретельне глибоке чищення». Незабаром його передадуть спеціалістам спеціалістами AMMO NYC. Відео процесу повернення NSX початкового вигляду обіцяють викласти у мережу.

Погані умови зберігання залишили свій слід на кузові та в салоні «Акури». Незважаючи на шар пилу та сліди цвілі він у гарному стані. Автомобіль «взутий» в оригінальні шини Yokohama. Хоча навряд чи варто на них виїжджати на дорогу. Також ще не зрозуміло, скільки доведеться майстрам попрацювати в моторному відділенні. У будь-якому випадку власник розраховує продати купе за шестизначну суму.

У комплекті з вперше вимитим за довгі роки Acura NSX покупець отримає весь пакет дилера: брошури та документи на автомобіль. Його й досі ніхто не відкривав.

Читайте також:
Культовий спорткар Dodge знайшли занедбаним у старому гаражі (фото)