X

Audi A5 «замаринували» в розчиннику: що сталося з кузовом

Владелец Audi A5 испортил автомобиль средством для удаления краски, пытаясь изменить цвет кузова своей машины

Наслідками неправильного поводження зі спецзасобами поділилися майстри одного з тюнінг-ательє. Audi A5 може мати дуже крутий вигляд, але власник конкретного екземпляра звернувся до фахівців із проханням повернути постраждалому автомобілю належний зовнішній вигляд. Намагаючись самостійно видалити з кузова рідку гуму, він лише ускладнив ситуацію, повністю зіпсувавши заводське покриття.

За його словами, щоб змінити колір купе, він покрив кузов рідкою гумою. Через якийсь час цей задум здався йому не таким хорошим, і він вирішив повернути все назад. Чоловік спробував самостійно видалити покриття Plasti Dip.

Недовго думаючи, він придбав звичайний засіб для зняття фарби і спробував повернути автомобілю первісний вигляд. Чоловік наніс його на кузов і накрив автомобіль брезентом, забувши про нього на кілька днів. Коли він повернувся перевірити результат своєї роботи, побачене його шокувало (нас теж!). Нещасна Ауді А5 мала такий вигляд, наче виявилася жертвою пожежі. Розчинник не просто знищив гумове покриття, а й дістався до заводської фарби.

Читайте також:
Блогер швидко і ефективно пофарбував Honda Civic за допомогою води

Побачивши результат своєї праці, чоловік вирішив хоч якось виправити ситуацію і наніс на пошкоджений кузов ще один шар Plasti Dip. Але це не спрацювало. Рідка гума не закріпилася, що і привело автомобіліста в тюнінг-ательє. Майстри обіцяли виправити ситуацію за допомогою вінілової плівки.