X

Бізнесмен купив 30 однакових Rolls-Royce червоного кольору

Китайский предприниматель Стивен Хунг заказал сразу 30 одинаковых Rolls-Royce Phantom. Зачем столько одному человеку, да еще и красного цвета? Чтобы создать особый автопарк... для своего 5-звездочного отеля.

Седан Rolls-Royce Phantom незабаром буде знято з виробництва. Вже триває розроблення нового покоління моделі. Але для китайця Стівена Хунга без проблем випустили партію з 30 машин.

Бізнесмен замовив подовжені Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase. Всі машини яскраво-червоні – під колір будівлі готелю «13» в Макао. Навіть 21-дюймові диски – і ті червоного кольору. Частина автомобілів прикрашені позолотою і навіть справжніми діамантами.

Перший Роллс-Ройс Фантом готелю «13» передали навесні на Женевському автосалоні. А тепер прибули ще 29. Автомобілі почнуть обслуговувати клієнтів готелю одразу після його відкриття в 2017 році.

Це найбільше замовлення від одного покупця за понад столітню історію Роллс-Ройс. Враховуючи, що ціна Rolls-Royce Phantom Extended Wheelbase становить 650 тис. доларів, Стівен Хунг витратив на автопарк готелю близько $20 млн.

Таке марнотратство легко пояснити. Новий готель «13» – один із найдорожчих у світі. Номер в ньому коштуватиме 130 тис. доларів за ніч.