X

Буває і таке — жінка випала з автомобіля під час руху заднім ходом

Но и на этом злоключения автомобилистки не закончились

Автор YouTube-каналу ViralHog опублікував відео невдалого маневру власниці Hyundai Santa Fe, імовірно першого покоління. Маневруючи в невеликому провулку, жителька штату Делавер, США, випала з кабіни автомобіля.

На відео видно, що це сталося в той момент, коли вона намагалася виїхати зі стоянки поруч з будинком. При цьому автомобіль, продовживши рух, врізався в сусідський Hyundai Venue і протаранив сміттєві баки. Враховуючи невелику швидкість, ніхто з учасників події серйозно не постраждав. Максимум — подряпини і невеликі вм’ятини на кузові.

 

Пригоди жінки, цілком ймовірно, потрапили на камеру системи безпеки. А з огляду на підпис під відео, його автору і належить той самий постраждалий Hyundai Venue. Деякі коментатори припустили, що жінка відкрила двері для кращого огляду і, ймовірно, просто не втрималася.

Річ у тім, що у старого Santa Fe немає камери заднього виду, хоча для такого автомобіля це не проблема. Інша справа — якби це був Lamborghini. Власники італійських спорткарів часто відкривають двері для кращого огляду під час руху заднім ходом.

Читайте також:
Седан Hyundai Accent станет историей