X

Dodge Challenger впав у канал разом із водієм (відео)

Мужчина, который был за рулем, проигнорировал поворот

Поїздка до Флориди стала останньою для цього Dodge Challenger. Маслкар упав у канал й за лічені хвилини опинився на дні. Все, що відбувалося, без дублів та каскадерів зняла камера відеоспостереження будівлі, що стоїть на березі.

Відмінна керованість не входить до списку переваг американських маслкарів і цей випадок ще один тому доказ. Як бачимо на відео, водій Доджа не зміг впоратися з черговим поворотом. Автомобіль на всій швидкості пролетів газоном, злетів у повітря, врізавшись у невелике дерево, та впав у воду.

Ще кілька хвилин маскар залишався на плаву, поступово занурюючись «носом» у воду. Весь цей час водій намагався вибратися з автомобіля, але зробити це самостійно не зміг. Один із спостерігачів все ж таки зважився прийти йому на допомогу. Як тільки вони відплили, автомобіль повністю пішов під воду.

Причину події поки не встановлено. Імовірно, водій Челленджера обігнав седан на попередньому повороті, але не встиг скинути швидкість перед наступним. Йому забракло місця, щоб загальмувати. У ролику видно, що передні колеса маскара не розвернуті в поворот. Все це і призвело до сумного результату. На щастя обійшлося без жертв.

Читайте також:
Lamborghini Huracan потонув посеред дороги, але продовжив їхати (відео)