X

Безглузда випадковість: два Lamborghini Aventador S зіткнулися в Сінгапурі

Инцидент с участием дорогих Lamborghini Aventador произошел в Сингапуре

Власникам двох 740-сильних суперкарів набридло сидіти вдома, і вони вирішили трохи поганяти спорожнілими вуличками. Все б нічого, якби не одна безглузда випадковість, яка і призвела до аварії.

За словами очевидців, два жовтих суперкари якийсь час їздили містом наввипередки. Після чого один з автомобілів зупинився на червоний сигнал світлофора, інший — ні. Це і призвело до ДТП. Після того, що сталося обидва водії не зволікаючи зняли з автомобілів реєстраційні номери. На місце прибула поліція. Обидва автомобілі відбуксирували. Через якийсь час після того, що сталося, в мережі з’явилося відео з реєстратора. На ньому чітко видно, як один із автомобілів проїжджає на червоний, що і призводить до аварії.

Судячи з фото з місця ДТП, у переднього Aventador пошкоджені задній бампер, дифузор і одна із задніх бічних панелей. У винуватця аварії постраждав передній бампер. Імовірно, від удару в переднього суперкара щось загорілося. Свідки бачили принаймні двох людей, що заливали автомобіль з вогнегасників.

Незважаючи на старання власників приховати свою причетність до інциденту, учасники групи SG Road Vigilante — SGRV у Facebook упізнали автомобілі. Раніше в мережі вже з’являлося відео за участю одного з них. Тоді суперкар підрізав інший автомобіль на Кільцевій розв’язці. Крім того, обидва Lamborghini Aventador пофарбовані в той самий жовтий відтінок, оснащені однаковими колісними дисками, бічними “спідницями”, задніми крилами і дифузорами.