X

Цей BMW M4 CSL залишили у гаражі 20 років тому (фото)

На одометре автомобиля всего 16 000 км

В одному із британських гаражів помітили BMW M4 CSL, який став об’єктом активного обговорення у соціальних мережах. Оскільки власник спорткару невідомий, підписчики вважали за можливе висловити низку припущень.

За однією з версій, початковий власник забрав автомобіль у Рідінгу 4 серпня 2004 року та проїхав на ньому 59 км до підземного паркінгу у Лондоні, де й залишив купе до сьогодні.

Але є й реалістичніша історія. Її виклав у Instagram користувач, який стверджує, що має доступ до пошукової системи «BMW Kasio». З його слів, у купе було кілька власників, які разом наїздили понад 23 000 км. Крім того, за автомобілем із цим номерним знаком із березня 2006 року значиться несплачений податок. Не виключено, що саме з цього року BMW M4 CSL стоїть на паркінгу.

На знімках видно, що у нього заблоковано колеса з правого боку та пошкоджено задній бампер. Не виключено, що його відбили вже на парковці. Крім того, є подряпини на дзеркалі заднього виду з боку водія.

Що чекає на цей BMW M4 CSL, сказати складно. Незважаючи на галас у соціальних мережах та увагу ЗМІ, власник спорткупе поки не знайшовся.

Читайте також:
Культовий Chevrolet Corvette на півстоліття замкнули в гаражі (фото)