X

Як з BMW 3-Series дешево зробити Honda Civic Type R (фото)

Когда владелец BMW 3-Series Gran Turismo захотел, чтобы его авто стало Honda Civic Type R

Коли у 2013 році BMW випустила фастбек 3-Series Gran Turismo, більшість автофанатів не були у захваті від дизайну новинки – дуже незвичним вийшов вигляд цієї моделі, нехарактерним для баварської марки. Хоча на ділі це був доволі вдалий автомобіль – просторий, практичний, комфортний і непоганий у керуванні.

Отож купували таку “трійку” ті, хто знав істинний сенс цього автомобіля. Він був орієнтований на досвідчену публіку. Однак, схоже, не всі власники 3-Series Gran Turismo погодилися прийняти цю машину такою, якою вона є. Ну, щонайменше один із них.

Фото: Rddit

Ось, наприклад, власник цієї BMW 3 GT з якоїсь причини вирішив, що його машині потрібен “мод” Honda Civic Type R. Крім маленьких жалюзі на задніх віконцях (які, безсумнівно, вплинули на оглядовість), його автомобіль також може похвалитися безліччю незвичайних шильдиків, наприклад, значком “Type R” на кришці паливного бака і логотипом “Racing” на задніх дверцятах.

Можна з упевненістю сказати, що цей BMW має не більш спортивний вигляд, ніж раніше. Ну а якщо ви справді хочете отримати спортивну версію 3-Series Gran Turismo, просто оберіть варіант M Sport і покінчіть з цим.

Читайте також:
Мірило справжньої любові до авто: порятунок BMW E30 M3