X

Китайці показали, як підроблений Порше перетворити в «оригінал»

Китайский Порше для бедных (он же Zotye SR9) в Поднебесной стоит почти в семь (!) раз дешевле, чем оригинальный Porsche

Ціна Zotye SR9 становить 15-20 тисяч доларів (залежно від комплектації). За ці гроші пропонується китайська копія Порше, яка багато в чому нагадує Porsche Macan.

Для тих, кому важливо здаватися багатим (а не бути таким) китайці підготували цілі набори значків та аксесуарів, що дають змогу провести тотальний ребрендинг підробленого Порше. Як стверджують виробники шильдиків, після їх встановлення схожість Zotye SR9 з оригіналом становитиме 90%.

Багато підроблених логотипів на підроблений Порше продають на eBay і Amazon. Ціна – від 19 до 159 доларів. Причому шильдики передбачені на будь-які частини кузова і елементи інтер’єру – від ковпачків на диски до «фірмового» освіжувача повітря і «кустарних» лого на стійки в дусі Кадилак. До речі, за бажанням можна обрати навіть модель – Macan або Cayenne.

Як пишуть китайські ЗМІ, ребрендинг копії Порше пропонують покупцям кросовер Зоти СР 9 просто в автосалонах! Купуєш китайську машину, а з салону виїжджає Порше… Ну майже. Адже хоч які значки став, клон Porsche все одно не поїде, як оригінал. Це стосується як ходових, так і динамічних якостей.

Нагадаємо, двигун Zotye SR9 має об’єм 2 літра (з турбонаддувом) і потужність в 190 к.с. Коробка передач – 5-ступінчаста механіка. Привід – тільки передній.