X

Крильця і креветки під капотом: Ford показав, як використовувати Mach-E на тусовці (відео)

Автомобильные компании часто показывают различные способы нестандартного использования своих машин. Однако Ford, похоже, в этот раз переплюнул всех

Усі автомобілісти знають, що під час заміни двигуна внутрішнього згоряння на електромотор, в машині практично повністю звільняється підкапотний простір, утворюючи ще один багажник. У зв’язку з виходом Mach-E В Ford у компанії вирішили вкотре його пропіарити, зробивши акцент саме на цій ніші в носовій частині кросовера.

Ідея полягає в тому, що можна засипати лід у передній багажник і, поставивши електричний кросовер на місці тусовки, підходити до нього і брати звідти прохолодні напої. Однак на цьому компанія не зупинилася. Наступною частиною ролика стали креветки з соусом, викладені на покришеному льоду у все тому ж передньому багажнику кросовера Mach-E. Гадаєте це все? Аж ніяк. Фінальною і найсоковитішою варіацією є використання цього простору для подачі гарячих крилець, яких, за словами компанії, у відсіку поміститься до 1000 штук.

Читайте також:
Покинутий Ford Mustang GT500 1967 здивував навіть експертів Shelby

Тільки уявіть, тепер виїжджаючи на пікнік вам зовсім не обов’язково маринувати м’ясо і брати з собою мангал. Достатньо замовити з десяток порцій крилець і ніжок, в одному з популярних ресторанів, висипати їх у передній багажник і просто тусити біля машини, ввімкнувши приємну музику. Та що там розповідати, дивіться відеоролик і самі все побачите.