X

Lamborghini приготувала грандіозний подарунок для меломанів

Компания выпустила проигрыватель и виниловую пластинку с голосами своих суперкаров

Співпраця Lamborghini та Technics принесла фанатам обох брендів приємний сюрприз. Партнери випустили новий програвач SL-1200M7B, оформлений у стилі Lamborghini. Його верхня панель корпусу прикрашена «фірмовим» Y-подібним мотивом італійського бренду на червоному, жовтому та зеленому фоні. Гумовий килимок прикрашений великим логотипом Lamborghini. Під елементами управління справа накреслено назви обох брендів.

Кожен покупець програвача отримає в комплекті вінілову платівку із записом звучання двигунів V12 шести автомобілів Lamborghini, починаючи з 400GT. Зокрема, суперкара Miura, що випускався в 1966-1973 роках, і 5,2-літрового двигуна від 25-річного Countach. Також фанати бренду зможуть у будь-який час послухати голос 6,0-літрового двигуна суперкара Diablo, що випускався з 1990 по 2001 рік. Ще два «солісти» — мотори V12 суперкарів Murcielago та Revuelto. Виробництво першого завершилося у 2010 році, другий став на конвеєр у 2023 році.

На звороті платівки зображено стилізоване колесо Revuelto. Конверт прикрашений логотипами Lamborghini та Technics.

Вартість програвача під брендом Lamborghini не озвучується. Базова модель Technics SL-1200MK7 коштує близько 1100 доларів. З огляду на те, що в комплекті з ним йде унікальна платівка, цінник буде трохи більшим.

Відомо, що тираж обмежено, але точна цифра не називається. Приймання бронювань вже стартувало. Як повідомляється, програвач буде доступний лише до кінця червня.

Читайте також:
Унікальний Lamborghini Jalpa у кузові тарга продадуть з молотка (фото)