X

Lamborghini своїми руками – албанський приклад суперкара для бідних

В Албании, как и у нас, позволить себе спорткар могут единицы. Поэтому не удивительно, что здесь пытаются делать Lamborghini своими руками

Житель Албанії зробив Lamborghini своїми руками, взявши за основу б/в Mitsubishi Eclipse. Метою уродженця Косова було створення репліки колекційного суперкара Lamborghini Reventon.

Копія суперкара «для бідних» отримала двигун від сімейного седана Galant. Звісно, це не 650-сильний V12 оригінального Lamborghini Reventon, але технологічно старий мотор вдалося форсувати до 200 сил, що вже непогано.

Ідея створення Lamborghini своїми руками зовсім не нова. Навіть в Україні є кілька саморобних Ламборгіні, одну з них створив молодий одесит, а іншу – колишній конструктор ЛАЗу.

Варто зазначити, що в Україні є чимало талановитих людей із золотими руками. Про це свідчать не тільки репліки та копії суперкарів, а й дуже гідні саморобні авто, створені без оглядки на існуючі машини.

Варто зазначити, що в Україні є чимало талановитих людей із золотими руками. Про це свідчать не тільки репліки та копії суперкарів, а й дуже гідні саморобні авто, створені без оглядки на наявні машини.