X

Leopolis Grand Prix: збір коштів українським військовим

В рамках фестивалю Leopolis Grand Prix відбудеться збір коштів українським військовим. Допомогти військовослужбовцям може кожен бажаючий.

Цього року оргкомітет фестивалю Leopolis Grand Prix вирішив відмовитися від проведення фестивалю. Натомість, частина коштів з проведення фестивалю піде на купівлю обмундирування для 24 механізованого батальйону з м. Яворова.

Вранці авто зберуться на площі Ринок і звідти вирушать в сторону парку ім. Богдана Хмельницького. Там ретроавтомобілі здійснять об’їзд трасою «Львівський трикутник» (вул. Вітовського – вул. Стрийська – вул. Героїв Майдану) – традиційною трасою змагань. Після цього вони повернуться на площу Ринок, де впродовж всього дня відбуватиметься виставка ретроавтомобілів, а біля них стоятимуть скриньки – таким чином кожен бажаючий зможе здійснити свій вклад в допомогу нашому війську. Наступного дня, 29 червня, автомобілі разом з речима, купленими на залучені кошти, вирушать до військових у Яворів.

Оргкомітет фестивалю закликає львів’ян, гостей міста, а також всіх автолюбителів та членів автоклубів підтримати ініціативу і долучитися до збору коштів на допомогу українським військовим.