X

Любов до Honda відобразять на вашій обручці

Стоит особое кольцо с логотипом бренда от 940 долларов

Японська ювелірна компанія U-Treasure пропонує парам обручки із вигравіруваними на них офіційно ліцензованими логотипами Honda. Виготовлені з платини, зовні вони виглядають як звичайні каблучки, але всередині все набагато цікавіше.

Ювеліри компанії спільно з Honda розробили 12 логотипів, один із яких вигравірують на внутрішній стороні обручки. Серед них пара логотипів Honda та три простіші з літерою «Н». Також прихильники бренду зможуть обрати особливе лого — VTEC, яке включає позначку DOHC.

VTEC — це абревіатура від Variable valve Timing and lift Electronic Control (електронна система зміни часу та ходу клапанів). Вона застосовується в двигунах внутрішнього згоряння Honda для ефективного управління наповненням паливно-повітряної суміші камер згоряння.

Власники Beat, Prelude, Civic, Integra Type R та SiR можуть вибрати гравіювання з назвами своїх автомобілів. Крім того, на додаток до значка Honda можна вигравірувати на обручці до восьми будь-яких символів, які підкреслять особливе ставлення до партнера.

Читайте також:
Honda запускає першу сертифіковану програму уживаних HondaJet

Виконання замовлення займає шість тижнів. Коштує особлива каблучка від 132 000 єн ($940).