X

Майкл Бей представив нового героя фільму «Трансформери»

Режисер очередной серии саги «Трансформеры» презентовал десептикон «Натиск».

Режисер чергової серії саги «Трансформери» Майкл Бей презентував чергового героя фільму – десептикон «Натиск» – роль якого зіграє тягач Western Star 4900SF.

Майкл Бей опублікував на своєму сайті перше зображення вантажівки Western Star 4900SF, яка стане одним із героїв наступної частини фільму «Трансформери». В цей тягач буде перетворюватися негативний персонаж Onslaught – десептикон «Натиск».

Світову прем’єру Transformers 5: The Last Knight – «Трансформери 5: Останній лицар» заплановано на 23 червня майбутнього року. У фільмі знімуться Марк Волберг, Ентоні Гопкінс і Джош Дюамель. Раніше Бей вже представив фотографії інших героїв нової серії «Трансформерів» – суперкар Mercedes-AMG GT-R (автобот «Дрифт»), купе Chevrolet Camaro (автобот «Бамблбі») і поліцейську машину Ford Mustang (десептикон «Баррикейд»).

Довідка АЦ:

Американська компанія Western Star є частиною концерну Daimler AG з 2000 року і входить до американського підрозділу Freightliner Trucks. Western Star існує з 1967 року і спеціалізується на виробництві вантажівок. Сімейство 4900 пропонується на американському ринку в різноманітних комплектаціях і з широким набором опцій. Зокрема, базова версія серії SF оснащується 12,8-літровим дизельним мотором Detroit Diesel потужністю від 350 до 470 кінських сил залежно від версії. За необхідності для моделі можна замовити повнопривідну трансмісію і турбодизель потужністю 600 кінських сил.