X

Мрії збуваються: як отримати Bentley Mulsanne за 32 гривні!

Марк Цукерберг пожертвовал 99% акций Facebook на благотворительность. А вот глава Lister Cars решил продать свой Bentley Mulsanne за 1 фунт (32 гривны)!

Це не жарт і не чергова спроба заробити на людській жадобі. Хоча, не виключено, що Лоуренс Віттакер, генеральний директор британської компанії Lister Cars, саме таким чином вирішив дізнатися, чи є межа людській жадібності.

Суть у тому, що на eBay можна виставити на продаж той чи інший лот за початковою ціною в 1 долар (в даному разі – фунт). За бажання продавець має можливість зазначити бажану суму, нижче якої він не опуститься. Також може бути резерв тощо. Але британський мільйонер не став вводити які-небудь обмеження, зазначивши лише крайній термін, по закінченню якого Bentley Mulsanne піде того, хто останнім поставив ставку.

В Україні знайшли Роллс-Ройс, який 15 років простояв в гаражі

Лоуренс Віттакер купив Бентлі у 2012 році за 345 тисяч доларів. Але, за його словами, у результаті зрозумів, що ця машина йому не потрібна. За минулі роки мільйонер наїздив на ній лише 26 тисяч миль (42 тис. км).

Термін закінчення торгів – 16 жовтня о 20:00. Щоправда, купити машину за 1 фунт або навіть за 10 000 фунтів вже не вийде. Адже станом на 10 жовтня (17:00), ставки досягли 75 100 фунтів. Втім, це все одно недорого. Для порівняння, 3-4-річний Bentley Mulsanne в Україні коштує 200-250 тисяч доларів.