X

На весіллі зібралися суперкари загальною вартістю 12 мільйонів доларів (фото)

Гости приехали на 35 суперкарах от Lamborghini, Ferrari, McLaren до Rolls Royce

Напередодні Нового року у британському Бірменгемі відбулося весілля, фото з якого потрапили до місцевих ЗМІ. Причиною тому став кортеж, який перетворив місто на сцену з «Форсажу». 31 грудня біля будинку Касіма Алі та його нареченої Наташі зібралося близько 25 суперкарів та десять Rolls Royce, щоб вирушити до місця проведення весілля. Автомобілі орендували друзі нареченого, кожен з яких вибрав свою улюблену модель.

Організувати автомобільну зустріч із «Форсажу» допоміг приятель наречених з Birmingham Car Hire Limited. Доставляти автомобілі для весільного кортежу йому довелося «з ближнього та далекого зарубіжжя». У цьому йому допомогли колеги з Xlnc Hire, Fitzrovia Car Hire, AET у Вулверхемптоні та MSL Performance у Бірмінгемі.

У списку опинилися Lamborghini Huracan, Aventador та Urus, Ferrari 488 Spider та Pista, McLaren 720 та Range Rover SVR. Марку Rolls Royce на весіллі представляли шість Phantom та чотири Ghost. Також гості замовили два Mercedes-Benz SLS, Mercedes-AMG E63 S та два Audi R8 Spyder. Наречений приїхав на Lamborghini Aventador SVJ вартістю 421 500 доларів.

Зазвичай автомобілі орендують на 24 години, але гості не залишали їх на ніч. Щоб уникнути будь-яких неприємностей, усі суперкари повернули одразу після опівночі.

Читайте також:
У Голландії представили 750-кілограмовий суперкар із 2.5 TFSI від Audi