X

Нетверезий водій втопив Dodge Charger в озері

Спасательная операция заняла несколько дней

У Каліфорнії поліцейським довелося виловлювати Dodge Charger із озера, куди автомобіль покотився, «втікаючи» від п’яного водія. На місце події патрульні поліцейського управління Елк-Гроув в окрузі Сакраменто прибули за повідомленням про публічну сварку. Як виявилося, пара посварилася через автомобіль, що впав в озеро. Незважаючи на ранній час (дзвінок надійшов близько 8:40 ранку), водій був у стані алкогольного сп’яніння.

З його слів, він припаркував свій Dodge Charger біля озера. Але під час огляду поліцейські виявили, сліди шин, що ведуть до ставка, та пошкодження огорожі навколо водойми. Імовірно, чоловік із «явними ознаками порушення здоров’я» забув активувати ручне гальмо й автомобіль скотився у воду.

Переконавшись, що в автомобілі нікого немає, поліцейські розпочали рятувальну операцію. Щоб витягнути його з води, знадобилося декілька днів скоординованих зусиль дорожніх детективів, дайв-команди округу Сакраменто та місцевої компанії. Як видно на фото, наданому поліцейським управлінням Елк-Гроув, Dodge Charger підняли краном, зачепивши за задні колеса. Незважаючи на те, що автомобіль чотири дні знаходився під водою, він виглядає нормально й цілком може бути відновлений.

Читайте також:
Новенький Ford Bronco випадково втопили в річці (фото)

На щастя, в цьому інциденті ніхто не постраждав. Водію пред’явлено звинувачення у водінні у стані алкогольного сп’яніння та наїзді.