X

Nissan випустив парфуми із запахом шин

Также они пахнут цветущей японской сакурой

Nissan здивував своїх фанатів новим незвичайним парфумом із запахом шин та квітучою сакурою — Smell My Dust (Понюхай мій пил). Презентація парфумів відбулася напередодні майбутных перегонів Formula E, які відбудуться 25-26 травня у Шанхаї.

Електрична серія вперше пройде у цьому місті. Цілком ймовірно, Nissan сподівається своїм новим ароматом привернути увагу молодих китайців до перегонів на повністю електричних автомобілях.

Цього року команда Nissan досягла успіху в Formula E, заробивши шість подіумів та одну перемогу й наразі посідає третє місце. Додаткова увага з боку нових фанів зайвою не будє.

Парфуми створено у співпраці з неназваною шанхайською парфумерною лабораторією. Його точний склад невідомий. У компанії його описують так: «Новий аромат Nissan Formula E Team поєднує в собі відтінки сакури, квітки, зображеної на автомобілях, із запахом залишків шин гоночних автомобілів Nissan e-4ORCE 04 команди, утворюючи дивовижну суміш. Верхні нотки гілок вишні та розмарину поєднувалися з паленим цукром та деревними тонами. В результаті вийшов аромат, який втілює в собі красу цвітіння вишні та азарт гоночної команди».

Читайте також:
Як світять LED-фари Nissan X-Trail, та як працюють системи безпеки

Це не перший парфум Nissan. Компанія пропонує цілу лінійку ароматів, включаючи такі пікантні як Armada, GTR, Patrol та 350Z.