X

Величезні маски: прокатний сервіс вирішив убезпечити автомобілі

Такой аксессуар позволил сделать автомобили узнаваемыми и привлечь внимание к проблеме

На такий, доволі незвичайний, крок зважилася американська прокатна компанія Turo, що дає змогу власникам здавати власні автомобілі в оренду. Придуманий Turo спосіб допоможе приділяти більше уваги засобам індивідуального захисту. Це особливо актуально в розпал пандемії Covid-19.

Користувачам сервісу пропонують надягати на автомобілі величезні медичні маски, які фіксуються на дзеркалах заднього виду і передньому бампері. Крім того, прокатна компанія хоче таким чином сказати, що каршерінг і прокат автомобілів можуть бути безпечними, але лише за умови дотримання передбачених заходів.

Із цією метою в Turo випустили спеціальні інструкції з дезінфекції транспортного засобу, а також передбачили його безконтактну передачу. Ще одне нововведення — спеціальний промокод wearamask, що дає знижку в розмірі 15% від вартості оренди.

Читайте також:
Cервис проката автомобилей Hertz спустя 102 года объявил о банкротстве

Як стверджують у компанії, їхня акція з величезними масками абсолютно безпечна. Вони безперешкодно пропускають повітря до решітки радіатора і виготовлені з тонкого матеріалу. Крім того, вони пройшли відповідні тести.