X

Переобладнана Лада шістка насмішила Ілона Маска

Известный мем «Как тебе такое, Илон Маск?» уже порядком поистрепался, и, казалось, канул в лету. Но, иногда, то, происходит в России, никак иначе, чем под этот мем и не подвести.

Цього року 11 лютого російський телеканал НТВ у Твітері запостив дивне відео про іржаву Ладу-шістку, яка швидко їздить по лівому ряду задом наперед. Зупинений прямо на дорозі Ставрополя іншим автомобілістом, ВАЗ-2106 виявився переобладнаним.

Власник машини переставив двигун назад у багажник, кермо теж встановило ззаду, поміняв передню і задню підвіску місцями. У результаті збоку здається, що автомобіль їде заднім ходом. Насправді ж водій, як і в звичайному авто, сидить у напрямку руху і традиційно управляє машиною.

Позначений під твітом Ілон Маск не утримався і відреагував на нього словами “Ха-ха, офігенно”, давши зрозуміти, що він оцінив гумор мему “Як тобі таке, Ілоне Маск? ”

Слід зазначити, що таке  переобладнання ВАЗа, звісно, є незаконним. І прикол її власника вже обійшовся йому в три адміністративні штрафи й анулювання реєстрації нвтомобіля. Сам же транспортний засіб зараз вилучила поліція. Він перебуває на стоянці, яка охороняється.