X

Перший чотиридверний седан BMW M5 розчавили гусеницями танка (відео)

Немецкий спортивный седан стал жертвой лайков

Героєм нового відео автора YouTube-каналу MasterMilo став BMW M5 покоління E60 (2005-2008). Наклад моделі склав близько 20 000 одиниць. Це був перший чотиридверний седан з двигуном V10 та найшвидший седан у світі на момент випуску.

З місця до 100 км/год він прискорювався менш ніж за 4,7 секунди. Паспортна максимальна швидкість складала 250 км/, хоча фактично автомобіль розвивав понад 320 км/год. Досягати таких результатів спортивному седану дозволяв 5,0-літровий V10 потужністю 507 к.с.

Але майже через 20 років двигун «чотирьохдверки» став проблемою для власників. Цей чудовий агрегат «прославився» такими проблемами, як випадання шатунних підшипників, форсунки, що заклинили і так далі. Але, як з’ясувалося, причиною того, що колись омріяний спортивний седан потрапив під гусениці танка, був не двигун.

Слід зазначити, що зовні герой цього відео виглядав дуже добре. Але як виявилося, десь у районі двигуна у седана тріснула рама. Перш ніж відправити E60 M5 під «прес» блогери зняли все, що можна було врятувати, від коліс до центрального дисплея. Хоча опинись седан у руках українських майстрів, міг би ще поїздити і не один рік.

Читайте також:
BMW AG побудував полігон для випробування безпілотників