X

Майже як Вінні-Пух: квадратна вантажівка застрягла в круглому тунелі

Хорошо, что водитель вовремя остановился, иначе доставать его из этого тоннеля пришлось бы спасателям

Кумедна історія сталася днями з водієм кур’єрської вантажівки U-Haul. Здається, чоловік забув, що перебуває за кермом великовантажу і спробував втиснутися в невеликий круглий тунель, який проходить під залізничною лінією.

Тунель дуже вузький і розрахований на один транспортний засіб, про що свідчить табличка над ним. Однак водій, ймовірно, не врахував габарити (і форму!) свого авто і все ж ризикнув, але проїхати йому не вдалося. Втиснутися в цю “пастку” він зміг тільки кабіною, а вантажна частина щільно застрягла. За словами очевидців, чоловік довгий час не знав, як вийти з цієї ситуації з малими втратами і не створити колапс на дорозі.

Він зробив кілька спроб проїхати вперед, але вони не мали успіху. Потім горе-водій акуратно здав назад, неабияк подряпавши дах автомобіля. Складно зрозуміти мотиви чоловіка в цій ситуації. Адже її абсурдність очевидна навіть найбільш недосвідченому автомобілісту. Можливо, він рухався за навігатором і не знав, що той приведе його до такого тунелю. Хоча оцінити габарити можна ж було ще до в’їзду в нього.

Читайте також:
Застрял в дверях: угонщик Dodge Challenger вызывает смех

Square peg in a round hole from r/Dashcam