X

Під капотом Subaru Forester знайшли схованку білки (фото)

Автомобілі часто обривають життя тварин. Однак буває і навпаки, коли дії наших братів менших виводять з ладу машини. Яскравим прикладом є ситуація, яка сталася з власницею Subaru Forester.

Американка Кетлін Лафорс близько тижня була у відпустці. Після повернення додому вона вирішила поїхати до магазину. Перш ніж завести двигун, жінка про всяк випадок зазирнула під капот машини. І зовсім не дарма. Адже весь простір моторного відсіку виявився заповнений волоськими горіхами.

Зважаючи на все, їх туди принесла запаслива білка, яка вирішила зробити з кросовера своєрідне дупло. Кетрін самостійно витягла більшу частину горіхів, а заховані у важкодоступних місцях їй допомогли дістати фахівці сервісного центру. Усього під капотом було приховано білкою 558 волоських горішків.

У США автовласники часто стикаються із подібними ситуаціями. Тварини зносять у припарковані біля дерев машини горіхи, шишки та жолуді, облаштовуючи запасники з їжею на зиму. Наприклад, минулого року житель штату Південна Дакота витяг зі свого Chevrolet Avalanche майже 70 кг горіхів.