X

Поліцейська Tesla розрядилася під час погоні

Сотруднику полиции пришлось прекратить погоню за преступником и поехать заряжать свою патрульную Теслу

Поліцейські електрокари Tesla можуть похвалитися чудовою динамікою, тому в каліфорнійських злочинців мінімальні шанси відірватися від переслідування такого патруля, якщо, звісно, у нього не розрядяться батареї… Саме така ситуація і сталася в рідному для Тесли місті Фрімонт.

Патрульна Tesla Model S брала участь в погоні за ймовірним злочинцем, який намагався втекти від поліції на швидкості близько 200 км/год, Але, як це іноді буває, у найвідповідальніший момент поліцейський помітив, що його Тесла ось-ось розрядитися і тому був змушений поїхати на термінову «дозаправку».

Зазначимо, що утікачу від переслідування це не дуже допомогло, оскільки за ним продовжили гнатися патрульні машини із ДВЗ. Щоправда, чим закінчилася погоня не уточнюється.

Поліція
Самый яркий полицейский автомобиль Tesla Model X (видео)
04 Чер, 16:58

Причиною такого казусу стала забудькуватість попередньої зміни поліцейських, які не поставили майже розряджений електрокар на зарядку.

Tesla Model S надійшла на службу каліфорнійської поліції на початку нинішнього року, замінивши собою патрульні седани Dodge Charger, що були найпотужнішими моделями в поліцейському автопарку.